Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Femeia ucisă de concubinul ei era din zona Gherla

0 93

crima Catcau (3)

Ies la iveală noi detalii în cazul crimei de pe strada Doinei din Cluj-Napoca. Dubla crimă a fost comisă de concubinul femeii găsite moartă.

Vecinii susţin că femeia ucisă se numeşte Rozalia Roman, de 39 de ani.”Erau oameni liniştiţi. Stăteau cu chirie în casa unde a fost comisă crimă. Rozalia Roman locuia cu concubinul ei, pe care nu ştiu cum îl chemă. Ştiu că erau originari din zona Gherla şi din câte se aude, ea îşi făcea veacul în zona gării. Se spun multe despre ea dar nu ştiu sigur şi nu vă pot spune mai multe”, a declarat un vecin pentru evz.ro.

Concubinul femeii avea o bănuială că această îl înșeală şi a vrut să aibă şi probe, drept pentru care a stat ascuns în noaptea de luni spre marţi, în apropierea casei. Suspiciunea bărbatului pare că s-a adeverit: și-a văzut iubita în brațele unui alt bărbat de aproximativ 50 de ani. După ce i-a pândit toată noaptea, dimineață, la prima oră, a intrat în casă și a comis crimele.

Criminaliştii spun că fiecare dintre cele două persoane ucise au fost înţepate de peste 20 de ori cu un briceag. După ce a comis crimele, bărbatul a încercat să se sinucidă dar nu a reuşit și a fost transportat la UPU Cluj.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa a fost condamnnat în anul 2001 pentru omor şi a fost eliberat de la Penitenciarul Gherla în cursul anului 2013. Poliţiştii mai spun că femeia a început să aibă o relaţie cu Vasile Felecan la scurt timp după ce a ieşit din închisoare, arată aceeași sursă.

Citește și: CRIMĂ la Cluj. Două persoane au fost ucise din gelozie

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More