Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie, bănuită de infracțiunea de furt, căutată de polițiști

0 1.225

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de furt. Toți cei care pot oferi date despre aceasta sunt rugați să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița lucrează la un dosar penal cu autor necunoscut, înregistrat la data de 25 august a.c. Dosarul este deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”.

În cadrul cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 23 august a.c., o femeie și-ar fi uitat un carnețel cu notițe și suma de 500 de lei, în timp ce se afla într-o farmacie din municipiul Bistrița, în apropierea ghișeului. Ulterior, o altă femeie care a intrat în farmacie ar fi sustras carnețelul și suma de bani.

Întrucât, carnețelul respectiv conține date importante pentru persoana păgubită, adresăm rugămintea ca, oricine poate oferi date care ar putea ajuta polițiștii la identificarea persoanei din fotografie, să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More