Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie cercetată pentru evaziune fiscală de 5.000 de lei

0 56

bani falsi bancnote 100 lei

O femeie, în calitate de administrator al unei firme, este cercetată pentru evaziune fiscală de 5.000 lei. Aceasta nu ar fi virat către stat, în termenul legal, impozite reţinute din salariile angajaţilor, contribuţii la şomaj, sănătate și pensie.

 În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei Câmpia Turzii s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de o femeie de 49 de ani, din Câmpia-Turzii, pentru evaziune fiscală.

În fapt, aceasta, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Câmpia Turzii, ar fi reţinut de la angajaţi şi nu ar fi virat către stat, în termenul legal, sume reprezentând reţineri la sursă (taxe şi impozite din venitul pe salariu, contribuţii la şomaj, sănătate și pensie).

Bugetul consolidat al statului ar fi fost prejudiciat astfel cu circa 5.000 lei.

În cauză se efecetuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de Legea 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More