Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie din Bistrița, dispărută dintr-o clinică medicală din Cluj

0 45

PERS DISPARUTA

O femeie de 38 de ani, din Bistriţa, judeţul Bistriţa Năsăud, a părăsit o unitate medicală din Cluj-Napoca şi nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că Dobrican Lăcrămioara Elena, de 38 de ani, a plecat la data de 9.01.2015 din incinta unei unităţi medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute:

SEMNALMENTE: înălţime 1,60-1,70 m, păr negru lung până la umeri.

ÎMBRĂCĂMINTE: la momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungi roşii, pantofi sport culoare albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

ACTUALIZARE:

Din câte se pare, Lăcrămioara Elena este mama unei fetițe în vârstă de 12 ani, diagnosticată cu leucemie și internată și ea la Cluj-Napoca. Aceasta a intrat în comă, fapt ce i-a provocat un șoc puternic mamei, care a părăsit spitalul și nu s-a mai întors.

Maria Cristina, fetița de 12 ani din Bistrița, a fost principalul subiect al unor campanii umanitare și de donare de sânge în ultima perioadă, atât la Bistrița cât și la Cluj-Napoca. Din păcate, starea de sănătate a fetiței s-a agravat în ultimele zile, fetița intrând în comă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More