Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie din Cluj, dispărută fără urmă de o lună

0 289

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că Paula Haghel, de 33 de ani, ce locuieşte fără forme legale în municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a fost văzută ultima dată la data de 24.12.2017, nu se cunoaște unde se află în prezent și cele două telefoane mobile pe care le deține sunt închise.

Potrivit IPJ Cluj, o femeie, de 33 de ani, ce locuia fără forme legale în municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a dispărut fără urmă și nu se știe în prezent unde se află, iar cele două telefoane mobile pe care le deține fiind închise.

Se menționează faptul că, în jurul datei de 22.01.2018, pe unul dintre telefoane a răspuns o altă persoană de sex feminin.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 60 kg, constituție atletică, fața ovală, ochi căprui, păr negru cu fir întins și de lungime medie.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More