Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie din județul Bistrița-Năsăud, spargere în Gherla

0 819

Polițiștii au efectuat o percheziției domiciliară pe raza unei localități bistrițene. Au prins o femeie care a comis un furt în municipiul Gherla, județul Cluj.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au identificat o femeie, de 26 de ani, din comuna Dumitra, județul Bistrița-Năsăud, bănuită de comiterea unui furt.

Astfel, ieri, 23 mai a.c.,  a fost efectuată o percheziție la domiciliul acesteia, fiind găsiți și ridicați bani care ar fi fost sustrași. Din cercetări a reieșit că, în perioada 19.05.-20.05.2018, cea în cauză ar fi pătruns fără drept într-un imobil din Gherla, de unde ar fi sustras 9700 de lei și 400 de euro.

În urma percheziției efectuate ieri, la care au participat polițiști de investigații criminale din Gherla, polițiști de acțiuni speciale și criminaliști, au fost ridicați 1900 de lei și 50 de euro.

Pe fondul cercetărilor efectuate, femeia a recunoscut fapta comisă și a restituit integral suma sustrasă părții vătămate, împăcându-se cu aceasta, fiind incidente prevederile articolului 16, alin. 1, lit g din Codul de procedură penală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More