Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie din Sighet, dispărută în urmă cu 20 de ani, căutată după portretul robot

0 57

Poliţiştii maramureşeni continuă activităţile de căutare şi găsire a unei persoane reclamată dispărută în urmă cu 20 de ani.

Potrivit unui comunicat al IPJ Maramureș, Mihaela Varga a plecat voluntar de la domiciliul său din Sighetu Marmaţiei în anul 1995, la vârsta de 14 ani, şi de atunci nu s-a mai întors.

Conform informaţiilor deţinute de poliţişti, persoana în cauză obişnuia să plece frecvent de la domiciliu pentru a cerşi pe raza altor localităţi.

În cursul lunii septembrie, la solicitarea Biroului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, specialiştii criminalişti au realizat actualizarea portretului persoanei dispărute, prin îmbătrânirea facială computerizată.

Cei care pot oferi detalii despre femeia căutată sunt rugaţi să sune la 112 sau la numărul de telefon 0262-207766, Biroul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More