Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie din Țaga cercetată pentru înșelăciune

0 66

incendiu Dej strada Tiblesului politie

O femeie, din Ţaga, este cercetată pentru înşelăciune. Aceasta ar fi solicitat de la partea vătămată bani pentru a interveni pe lângă comisia medicală în vederea obţinerii unei indemnizaţii de handicap.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de o femeie, de 52 de ani, din Ţaga, pentru comiterea infracțiunii de înşelăciune.

Din cercetări a reieşit că persoana în cauză ar fi indus şi menţinut în eroare un bărbat, căruia i-ar fi promis că îi va facilita, pentru soţia acestuia, obţinerea unei indemnizaţii de handicap. Femeia ar fi solicitat bani părţii vătămate pentru a interveni pe lângă membrii comisiei medicale, asupra cărora ar fi susţinut că ar avea influenţă.

Prejudiciul reclamat de cel păgubit, de 78 de ani, din Sînmartin, este de 1.000 lei.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More