Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie dispărută din Cluj-Napoca. Ar fi fost răpită de o sectă

0 1.831

O femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 15 iunie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie, LĂDAR OLIVIA-SORINA, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Dispariția clujencei a fost anunțată și pe Facebook de către familia acesteia, anunțul dispariției fiind însoțit de următorul mesaj:

”Fetița asta e Sora mea!!! Este dispărută!!!Capturatā de o sectă!!!!!!!!
Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franța dar credem că poate fi in orice țară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!! E de știut că numele e Lădar Olivia Sorina și nu Ramona.!!!!”

Aceasta are următoarele semnalmente: înălțime 1.68m, 66 kg,  păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis. Nu se cunoaște vestimentația pe care o purta la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More