Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie dispărută din municipiul Bistrița

0 148

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o femeie care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 11 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 10 aprilie, ALDESCU IOANA, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Bistrița a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele femeii: înălţime 1,60 m, 110 kg, față ovală, ochi căprui, păr grizonat, ras.

La data plecării acesta era îmbrăcată cu o haină lungă, de culoare neagră, o pereche de pantoloni de culoare maro; era încălțată cu o pereche de teniși de culoare albastră cu dungi albe, iar pe cap purta un fes de culoare bleumarin.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea femeii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More