Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie găsită moartă de vecini, într-un apartament din Apahida

0 51

O femeie de aproximativ 60 de ani a fost găsită azi fără suflare într-un apartament din Apahida. Macabra descoperire a fost făcută de un vecin.

Femeia nu mai fusese văzută de ieri, astfel că vecinii au intrat la bănuieli, mai ales pentru că știau că este bolnavă. Azi, cânds-au dus la ea să-i ducă medicamentele și au văzut că nu răspunde la ușă, vecinii au decis să sune la 112. Un vecin al femeii a intrat în apartamentul acesteia prin balconul apartamentului alăturat și a găsit-o pe aceasta fără suflare, întinsă pe pat.

Femeia, originară din Satu Mare, se mutase cu chirie în apartamentul din Apahida, după ce-și vânduse propriul apartament pentru a-și ajuta fetele să plece la muncă în străinătate.

Bărbatul care a găsit-o pe femeie moartă în casă a deschis ușa apartamentului pentru pompieri și medicii de pe ambulanță, care n-au mai avut ce face decât să constate decesul.

Polițiștii au efectuat și ei cercetări la fața locului, pentru a stabili cum s-a produs decesul femeii.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More