Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie în stop cardio-respirator în urma unui accident rutier – FOTO

0 1.249

Un accident rutier a avut loc în această seară pe raza județului Bistrița-Năsăud. O femeie a rămas încarcerată.

Un accident rutier grav a avut loc în această seară pe raza localității Dumbrava, județul Bistrița-Năsăud. O femeie, în vârstă de 42 de ani, a fost găsită încarcerată pe scaunul din dreapta al unei mașini marca Ford. De asemenea în accident a fost implicat și un copil de 10 luni.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari care au reușit să scoată persoana încarcerată în mai puțin de 5 minute. Femeia se afla în stop cardio-respirator, iar echipele de intervenție au aplicat manevrele de resuscitare. În aceeași mașină se mai aflau alte 3 femei, dar și un copil de 10 luni.

„În autoturism se aflau patru femei, dintre care trei conștiente (23,26,45) și o femeie încarcerata (pasager fata dreapta, 42 de ani) și un copil de 10 luni, conștient ” au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Restul persoanelor implicate în accident au fost găsite conștiente, iar femeia care se afla la volan a refuzat transportul la spital. În schimb celelalte două femei și copilul au fost și transportați la spital pentru investigații suplimentare.

”Celelalte victime erau conștiente, găsite în afara autoturismului. Alte trei persoane (2 femei si copilul) au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Conducătorul auto a refuzat transportul la spital” au încheiat reprezentanții ISU.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More