Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Femeie omorâtă de „Beşică”. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori

1 49

ucis mort serviciul criminalistic crima

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpatului V.A., zis „Beşică” (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

Inculpatul V.A. în seara zilei de 16.06.2013, aflându-se într-o locuinţă improvizată din zona „C”, situată în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, având un conflict cu victima L. Venus, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zona toracelui, cauzându-i leziuni grave. Victima L.Venus a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr.C-tin Opriş” Baia Mare, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, dar cu toate îngrijirile medicale acordate, a decedat în data de 24 iunie 2013.

În cursul urmăririi penale inculpatul Varga Alexandru a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, unde s-a concluzionat că acesta a avut capacitatea psihică de a aprecia conţinutul şi consecinţele faptelor sale şi a avut discernământ la momentul comiterii faptei şi îl are şi în prezent.

Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului Varga Alexandru în perioada 25 iunie – 23 iulie 2013.

În cauză cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi stabilirea răspunderii judiciare. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More