Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie reținută 24 de ore pentru trafic de droguri

0 320

O femeie a fost reținută 24 de ore pentru trafic de droguri. În casa ei au fost descoperite 200 de plicuri cu substanțe interzise.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș transmite prin intermediul unui comunicat de presă faptul că, la data de 17 februarie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca  – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş și procurorii D.I.I.C.O.T. au organizat şi realizat o acţiune de destructurare a unei reţele infracţionale, specializată pe comercializarea de substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive.

Astfel, a fost prinsă în flagrant o femeie, în timp ce oferea spre vânzare unui bărbat mai multe plicuri cu substanţe interzise. În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activităţii infracţionale a femii, dar şi a unui bărbat bănuit că face parte din reţeaua infracţională, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa acestora.

În urma percheziţiei, au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproape 200 de plicuri ce conţineau substanţe interzise, telefoane mobile şi o sumă de bani bănuită a proveni din activităţi infracţionale.

Faţă de femeie a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri aceasta a fost prezentată Tribunalului Maramureş, care a dispus măsura arestului la domiciliu.

Tot în cursul zilei de ieri, în baza probatoriului administrat de către poliţişti, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More