Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie reținută pentru nu mai puțin de nouă furturi în Baia Mare. S-a folosit de propriul copil

0 190

O femeie a fost reținută de către polițiștii băimăreni pentru furt. Se pare că femeia a fost ajutată și de concubinul acesteia, un bărbat de 29 de ani, dar care încă nu a fost reținut. Mai grav, femeia s-ar fi folosit și de copilul ei, în vârstă de doar 3 ani, pentru a comite furturile.

O femeie în vârstă de 29 de ani a fost reținută pentru 24 de ore de către polițiștii băimăreni pentru nu mai puțin de nouă furturi. Femeia este cercetată pentru o serie de furturi comise pe parcursul anului în curs, furturi din buzunare, genţi şi poşete, precum şi din diverse unități comerciale.

De asemenea, echipele de anchetă au stabilit că faptele au fost comise în complicitate cu un bărbat, în vârstă de tot 29 de ani, bărbat din municipiul Bacău. Se pare că acesta ar fi iubitul femeii. În același timp s-a stabilit complicitatea unei a treia persoane, un maramureșean de 18 ani, dar care la data comiterii furturilor era încă minor.

Mai grav este faptul că cei doi iubiți au comis anumite furturi în prezenţa fiului lor, în vârstă de doar 3 ani, copil folosit de fapt  pentru distragerea atenţiei victimelor sau pentru a împiedica persoanele prezente în a observa momentele furturilor. Datorită acestui fapt a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  Maramureş, pentru stabilirea şi aplicarea uneia dintre măsurile de protecţie specială privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 65%. Faţă de femeie a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore şi s-a dispus continuarea cercetărilor acesteia în stare de libertate, însă iubitul acesteia încă nu a fost reținut, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi de depistare a bărbatului suspect.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More