Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie reținută. Vroia să își arunce copilașul de doar un an sub tren

0 1.361

O femeie a fost ridicată de polițiști după ce a fost surprinsă agresându-și copilul și amenințând că îl va arunca sub roțile trenului.

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj – Postul de Poliţie TF Cluj-Napoca, în urma unei sesizări prin Apelul Unic de Urgenţă 112, au identificat, la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 22.05, pe peronul Gării CFR Cluj-Napoca o femeie de 28 de ani din comuna Borşa, judeţul Cluj, care îşi agresa copilul minor în vârstă de 1 an şi ameninţa că îl aruncă sub tren, dacă nu este lăsată să călătorească fără bilet.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „violenţă în familie”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii femeii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la expirarea reţinerii aceasta să fie prezentată în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea luării unei măsuri preventive.

Minorul a fost încredinţat asistenţilor sociali din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More