Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeie tâlhărită în autobuz. Hoțul i-a smuls cercelul din ureche

0 63

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat şi reţinut ieri pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, bănuit că duminică a tâlhărit o femeie. Acesta urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 Duminică, 22 octombrie, la ora 13.40, o băimăreancă a sesizat poliţia prin SNUAU 112 cu privire la faptul că a fost tâlhărită. Victima, în vârstă de 67 de ani, a declarat că fapta s-a comis într-un autobuz care se deplasa pe raza municipiului Baia Mare.

În momentul în care autobuzul a oprit într-o staţie de pe strada Barajului, o persoană necunoscută i-a smuls cercelul din ureche, a coborât din autobuz şi a fugit. În ciuda impactului emoţional de moment, femeia a reuşit să reţină şi să ofere poliţiştilor semnalmentele autorului.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat de îndată verificări, reuşind ca ieri să îl identifice pe cel în cauză: un tânăr de 23 de ani, din Baia Mare. Faţă de acesta poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More