Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeile liberale clujene și-au ales liderii. Dejul are patru reprezentante în conducerea județeană

0 458

Vineri 13 octombrie a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al OFL Cluj în cadrul căruia a fost aleasă noua echipă a Biroului Politic Județean Cluj.

Organizația OFL Dej are 4 reprezentante la nivel județean: Violeta Mureșan (prim-vicepreședinte), Mihaela Petrean (secretar general adjunct), Melinda Alexandru (vicepreședinte), Dina Pripon (președinte CJRS). Președinte al organizației județene a fost realeasă Mihaela Suciu.

”Noua echipă are misiunea de a acționa constant și permanent pentru implementarea egalității de gen în procesul decizional politic. Astfel, vom milita pentru recunoașterea într-o mai mare măsură a implicării femeilor în societate și în mediul politic, vom elabora și implementa programe și acțiuni cu scop politic, social, economic și cultural, corespunzător intereselor și aspirațiilor femeilor din PNL și nu numai. Dorim să continuăm acțiunile cu impact asupra electoratului PNL, să promovăm oferta politică a PNL în rândul electoratului.

Într-o Românie în care scandalul politic a devenit normalitate, în care cetățenii nu se simt reprezentați și în care copiii noștri aleg să plece peste hotare pentru a-și crea un drum mai bun în viață, noi doamnele din OFL, avem obligația să ne implicăm! Vrem și putem să schimbăm mentalitatea oamenilor și să aducem normalitatea în viața noastră și a familiilor noastre. Trebuie să demonstrăm, fie și numai prin puterea exemplului personal, că neimplicarea în viața politică ne-a adus în situația în care decidenții politici joacă la ruletă viitorul nostru și al copiilor noștri, prin incompetența și nepăsarea lor!

Mulțumesc doamnelor care au făcut parte din Biroul Politic Județean și din Birourile Politice Locale care și-au încheiat mandatul!

În alegerile care s-au derulat în organizațiile din județ, au fost alese doamnele care vor conduce: OFL Dej: Violeta Mureșan, OFL Huedin: Florineta Resteman, OFL Gherla: Violeta Măhălean, OFL Florești: Alina Chioreanu, OFL Câmpia Turzii: Alexandra Șerb, OFL Turda: Rodica Rusu.

Le urez succes tuturor doamnelor care au ales să facă parte din echipa OFL!”, transmite Violeta Mureșan, președinte OFL Dej.

Componența noului BPJ al OFL Cluj:

Președinte:

Mihaela SUCIU

 

Prim-vicepreședinte:

Valentina COCAN

Violeta MUREȘAN

 

Secretar General:

Viorica SZOCS

Secretar General Adjunct:

Mihaela PETREAN

Maria MEGYERI

 

Vicepreședinte:
Melinda ALEXANDRU

Alina CHIORENAU

Felicia GHEORGHIU

Otilia MARINA

Violeta MĂHĂLEAN

Ligia POP

Florineta RESTEMAN

Rodica RUSU

Alexandra STOICA

Alexandra ȘERB

 

Membri:

Adriana BRAD

Tatiana HINTEUAR

Ioana IVĂȘCAN

Mariana RUS

Ana Maria SENTEȘ

 

Președinte CJRS OFL

Dina PRIPON

 

Președinte CA

Bianca DEAC

 

Trezorier

Cornelia GRIGORE

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More