Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fermierii din Dej şi zona Dej, informaţi despre cererile unice de plată A.P.I.A.

0 69

Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit miercuri, 1 martie, de la ora 10:00, o campanie de informare referitoare la depunerea cererilor unice de plată A.P.I.A. 2017, organizată de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Cluj.

Întâlnirea, la care au participat reprezentanţi A.P.I.A. Cluj şi Dej, a reunit fermieri din Dej şi zona Dej, care au fost informaţi cu privire la fondurile europene și naționale, destinate schemelor de plăți directe în anul 2017, precum și modalitatea de accesare a acestora.

„Mă bucur că şi în acest an am reuşit să organizăm o astfel de întâlnire la Dej, pe care o consider utilă pentru fermierii noştri, fiind necesar să fie informaţi şi sprijiniţi, deoarece prin produsele lor autohtone, aduc beneficii atât nouă ca şi consumatori cât şi comunităţii. Totodată menţinerea subvenţiei este necesară pentru competitivitatea fermierilor pe piaţa europeană”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More