Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festival al cantecului si dansului popular din Tara Chioarului

0 318

Festivalul-cantecului-si-dansului popular

In perioada 20 – 21 iulie, in localitatea maramureseana Satulung, va avea loc ,,Festivalul Cantecului si Dansului din Tara Chioarului-Maramuresu’ Rasuna”, eveniment aflat la cea de a XII – a editie. 

Concursul va avea loc in data de 21 iulie, incepand cu ora 13:30, pe scena din parcul localitatii Satulung. La concurs pot participa solisti vocali atat din tara cat si din strainatate care au implinit 13 ani. Fisele de inscriere la concurs se vor depune pentru solistii vocali pana la data de 17 iulie, la Caminul Cultural din Satulung. Inscrierile si informatii se pot obtine la numerele de telefon 0745 620 144 sau 0741 121 684.

Concurentii vor primi diplome de participare, castigatorii vor fi recompensati cu diplome, premii in bani, in timp ce marele castigator va primi trofeul festivalului.

Organizatori acestui festival sunt Caminul Cultural, Primaria si Consiliul local Satulung, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Maramures si Consiliul Judetean Maramures.

In data de 20 iulie, la Satulung, se va organiza competitia „Ciprian Ungur” la fotbal. Competitia se afla la editia a VIII – a si se va desfasura pe stadionul din centrul localitatii Satulung, incepand cu ora 10:00.

In 28 iulie, la Caminul Cultural din Satulung va avea loc concursul de tenis de masa „Cupa Maramuresului”. Competitia va incepe la ora 10:00 si se afla la cea de a VIII – a editie. Inscrieri si informatii se pot obtine la numerele de telefon 0745 620 144 sau 0741 121 684.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More