Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festival de ocazii de gol în Unirea Dej – CS Iernut 0-0 – FOTO/VIDEO

0 72

Fotbal Unirea Dej CS Iernut 0-0

FC Unirea Dej a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată pe teren propriu în compania formației CS Iernut, meci contând pentru etapa XX din seria a V-a a Ligii a III-a.

Partida de la Dej, deși una fără goluri, a ridicat tensiunea spectatorilor prezenți în tribunele stadionului municipal din Dej. Unirea Dej a jucat azi un fotbal peste ceea ce arătat în acest campionat, însă lipsa de precizie la finalizare și se seninătatea cu care a tratat anumite faze de atac au făcut ca tabela să rămână neschimbată.

Dacă în prima repriză, una destul de echilibrată, Unirea și-a trecut în cont trei mari ocazii de gol, în repriza a doua sarabanda ratărilor a încins spiritele.

La tensiunea ridicată din tribune și de pe marginea terenului au contribuit și câteva decizii controversate ale centralului Cristian Codrea din Baia Mare, care, spre final de meci, l-a trimis în tribune pe antrenorul dejenilor, Gheorghe Barbu, după ce acesta a contestat îndelung mai multe acțiuni sau inacțiuni ale arbitrului.

Nervozitatea de pe banca tehnică a gazdelor, provocată și de nonșalanța cu care jucătorii Unirii au ratat ocazii clare de gol, s-a transmis în teren, unde, în ultimele minute arbitrul a scos de mai multe ori din buzunar cartonașul galben, mai mult pentru jucătorii gazdelor.

Finalul de meci a adus minute de foc în fața porții echipei din Mureș, după o serie de ocazii rarisime ale gazdelor, care au ratat din toate pozițiile, chiar și la o fază în care Cristi Itu a scăpat singur cu portarul oaspeților. Radu Găbruș a irosit și el câteva șanse de a marca, iar spre final, mingea a lovit de două ori transversala porții adverse la aceeași fază.

S-a încheiat însă 0-0, un meci în care Unirea a pierdut, se poate spune, două puncte uriașe, iar CS Iernut a câștigat un punct cât o victorie.

Etapa viitoare, Unirea Dej face deplasarea la Baia Mare, pentru o înfruntare crâncenă cu liderul seriei a V-a.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.917916058271162.1073741957.467241263338646&type=3&uploaded=26

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More