Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festivalul Delahoya anunță primii artiști pentru ediția din 2015

0 33

Delahoya 2015

Primul și cel mai longeviv festival de muzică electronică din România, DELAHOYA, va avea loc în această toamnă pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca, alături de un nou partener: BOILER EVENTS, echipa care organizează festivalul ELECTRIC CASTLE.

Delahoya este primul festival care a reunit comunitatea iubitorilor de muzică electronică din România, fiind fondat în 1997. Parteneriatul cu Boiler Events va permite dezvoltarea continuă a festivalului și în anii care urmează; noua echipă își propune să crească durata evenimentului, numărul de scene și de artiști invitați.

Clujul are atât de mulți fani ai muzicii electronice și datorită muncii de pionierat în domeniu a lui Horațiu Dumitraș – Horace Dan D, cel care a inițiat festivalul Delahoya. Cu toții lucrăm din pasiune pentru muzică și ne dorim să le oferim o experiență cât mai plăcută oamenilor care vin la acest gen de eveniment. Din aceste motive, suntem convinși că împreună putem oferi un suflu proaspăt unui eveniment de tradiție, iubit de mii de oameni din Cluj și din toată România”, spune Teodor Negrea, directorul artistic al Electric Castle.

A 19-a ediție a festivalului Delahoya are loc în 12 septembrie pe Valea Gârbăului, organizatorii oferind 24 de ore de muzică și două scene îi așteaptă pe participanți

Worakls, The Model, Shiver, Horace Dan D si Blanilla sunt primii artisti anunțați din cei 20 care vor urca pe scenele festivalului.

Festivalul Delahoya și-a luat numele de la Pădurea Hoia, unde au fost organizate primele ediții, ulterior acesta având însă loc și în alte spații, precum aeroportul Cluj-Napoca sau parcarea unui centru comercial. În 2015 și în anii care urmează, Delahoya se va <<stabili>> pe Valea Gârbăului.

Pădurea Hoia a fost gazdă bună vreme de mulți ani, dar e timpul să privim spre un viitor în care festivalul va crește tot mai mult. Valea Gârbăului este foarte aproape de oraș și oferă un spațiu mai generos, în contextul în care ne dorim să dezvoltăm festivalul de la an la an, crescând numărul de scene, artiști și activități alternative pentru participanți”, spun organizatorii într-un comunicat de presă.

Ediția 2015 a festivalului Delahoya înseamnă 24 de ore de muzică, două scene și zeci de artiști. Festivalul începe în 12 septembrie la prânz (ora 12) și se va încheia în 13 septembrie, la aceeași oră. Biletele presale se vor pune la vânzare din data de 24 August și vor costa 30 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More