Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festivalul ”La Dâmburi” la final de iulie în Satu Mare

0 143

Festival La Damburi Satu Mare

Festivalul „La Dâmburi”, ce va avea loc în perioada 25-26 iulie la Satu Mare, este structurat pe mai multe seturi de activități, de la streetball la reprezentații de artă stradală, de la concursuri de muzică live la concerte.

Astfel, pe parcursul celor două zile de festival, organizatorii vă invită să luați parte la:

King of the Hills – Live music contest. Ne propunem să promovăm tinerele talente din domeniul muzical. Astfel, cel mai talentat artist din cadrul concursului va primi un premiu în valoare de 200$.

Streetball Contest. Tinerii sătmăreni sunt provocați la socializare prin mișcare, în cadrul unei competiții de Streetball @La Dâmburi, în data de 26 iulie. Evenimentul va cuprinde și un concurs pe echipe – 3 vs. 3 – dar și un concurs individual – aruncări de 3 puncte.

Reprezentații de artă stradală. Evenimentul va aduce în Satu Mare o serie de artiști stradali – grafferi – precum și un artist de space painting. Aceștia vor avea ca sarcină să se exprime creativ asupra unei teme precum multiculturalismul, cultura sau tineretul.

Concerte. Scopul principal al acestei secțiuni a festivalului este divertismentul, dar și promovarea tinerelor talente locale. Astfel, pregătim 2 zile de concerte care să aducă La Dâmburi cât mai mulți tineri, prieteni ai muzicii Rock, Reggae, Punk și Electro.

În data de 25 Iulie este programat un Line-up mai light cu Soft Rock și Reggae, astfel, îi vom urmări pe:
The Amsterdams / Pistol cu Capse / We Singing Colors / One Lion (Live band) / Straight up.

În 26 Iulie vor concerta trupe de Rock, Metal, Punk și Surf Rock pe scena La Dâmburi.
Trupele prezente sunt: The Idoru / Dots / Grave for Sale / Flare / Untold Faith / Blackhoney.

Bineînțeles, ca la orice festival care se respectă, vor exista și două afterparty-uri, organizate în fiecare dintre cele două seri, unde vor întreține atmosfera DJ recunoscuți la nivel local, regional sau național, cum ar fi Vlad Bretan, MadLiquid, DJ Sauce și alții. Mai multe detalii pe pagina de Facebook La Dâmburi.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More