Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festivalul LollyBoom, de Ziua Copilului, la Cluj-Napoca

0 71

Afis oficial LollyBoom

Fantasmagia, împreună cu Pikaso Events, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca,vă invită să faceți parte din povestea LollyBoom în Parcul Central din Cluj în perioada 30 mai -1 iunie.

Este o sărbătoare dedicată copiilor, unde aceștia vor avea parte de cele mai frumoase activități și jocuri, iar noi adulții vor putea retrăi copilăria alături de cei mici.

Ateliere de creație, tiroliană, escape room, lansări de baloane, spectacole de teatru, concerte, dans, spectacole de magie, cabaret, mimi , teatru de păpuși, proiecții de film, labirint, jocuri, concursuri, perete de escaladă, demonstrații, competiții sportive, concursuri de desen cu cretă, concursuri cu biciclete și multe alte activități surpriză îi așteaptă pe copii, iar totul va prinde culoare alături de mascote, personaje de poveste şi oameni pe picioroange!

”Pentru că noi adulții avem întotdeauna de învățat de la copii și cele mai importante lecții pe care le primim de la ei sunt să ne bucurăm fără motiv, să găsim totul în nimic și să cerem cu insistență ceea ce ne dorim, ne-am propus să sărbătorim ziua copilului în cel mai fastuos mod și să organizăm în Cluj cel mai mare festival dedicat întregii familii”, spun organizatorii.

Vă așteptăm cu mic, cu mare, să intrați în lumea fantastică LollyBoom timp de 3 zile, în perioada 30 mai – 1 iunie în Parcul Central din Cluj!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More