Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festivalul Peninsula se muta la Cluj

0 35


 Anul acesta cel mai mare festival din Romania va fi organizat in Cluj-Napoca.Anuntul a fost facut de primarul Emil Boc si de directorul festivalului Peninsula, Bodor Laszlo.

Potrivit primarului Emil Boc, autoritatile locale se vor implica in sustinerea festivalului in ceea ce priveste infrastructura si mediatizarea lui. „Am decis sa organizam impreuna festivalul Peninsula si festivalul Delahoya, in parteneriat. Festivalul Peninsula va avea loc in perioada 18-21 iulie iar festivalul Delahoya va fi organizat in perioada 14-15 iunie, locatia ambelor evenimente fiind Valea Garbaului.

Festivalul  se va desfasura pe Valea Garbaului, pe un teren de 10 hectare, in perioada 18-21 iulie.Potrivit lui Bodor Laszlo, la editia din acest an sunt asteptaţi 80.000 de vizitatori. Pretul unui abonament se situeaza intre 110 si 180 de lei, in functie de perioada achizitionarii. De asemenea, pretul unui bilet de o zi este intre 50 si 90 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More