Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festivalul Plăcintelor Someșene, în cadrul Zilei Recoltei la Dej

0 515

Primăria Municipiului Dej organizează duminică, 8 octombrie, Ziua Recoltei. Evenimentul se va desfășura  între orele 09:00-18:00, în Piața Bobâlna și va fi marcat de expoziţia cu vânzare de produse.

În cadrul evenimentului se va  desfășura pentru prima dată la Dej, de la ora 12:00, Festivalul Plăcintelor Someșene, iar de la ora 13:00 va avea loc tradiționalul spectacol artistic.

Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților, circulația în Piața Bobâlna va fi restricționată începând de sâmbătă, 7 octombrie, ora 16:00, până duminică 8 octombrie, după încheierea evenimentului.

“Ziua Recoltei a devenit o frumoasă tradiție a municipiului nostru, pe care o vom sărbători și în acest an. Este un eveniment prin care dorim să promovăm producătorii, produsele și tradițiile din zona noastră. Cu acest prilej vă invit să petrecem împreună ziua de Duminică, în centrul municipiului, să ne bucurăm de produsele expuse și de momentele special pregătite în cadrul spectacolului artistic”, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More