Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festivalul ”Toamna Bistrițeană”, ajunge la ediția 14, la început de octombrie

0 226

A XIV-a ediţie a Festivalului ”Toamna Bistriţeană” se va desfăşura în perioada 3-4 octombrie în Complexul de agrement Heidenfeld din Viişoara.

Ca și la edițiile precedente, şi în acest an la ”Toamna Bistrițeană” vor fi organizate expoziţii cu vânzare de produse agricole, standuri pentru maşini şi utilaje agricole, precum şi spaţii dedicate standurilor de alimentaţie publică.

De asemenea, pe scena amenajată în Complexul de agrement Heidenfeld se va desfăşura un program artistic susţinut de interpreţi şi ansambluri ale Centrului Cultural Municipal ”George Coşbuc”, cărora li se vor alătura formaţiile participante la Festivalul Fanfarelor ”Mihail Warga”.

În Heidenfeld vor avea loc spectacole folclorice cu ansamblurile ”Cununa de pe Someș” și ”Balada”, dar și o serie de concerte cu muzică de fanfară la care vor participa formații din Câmpia Turzii, Târgu Secuiesc, Satu Mare, Reghin, Csorvas (Ungaria), Garnizoana Militară Bistriţa și Fanfara Baptistă Bistrița.

Pe parcursul celor două zile ale festivalului, Piaţa Decebal şi piaţa en-gros de pe strada Tărpiului vor fi închise, anunță municipalitatea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More