Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festivalul ”Toamna Bistrițeană” are loc pe final de septembrie

0 247

toamna bistriteana

Primăria municipiului Bistriţa, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, organizează în perioada 28-29 septembrie ediţia a XII-a a Festivalului „Toamna Bistriţeană”.

Acesta se va desfăşura în Complexul de agrement Heidenfeld – Viişoara. Ca în fiecare an, Festivalul ”Toamna Bistrițeană” propune expoziţii cu vânzare de produse agricole, standuri pentru maşini şi utilaje agricole, precum şi spaţii dedicate standurilor de alimentaţie publică.

De asemenea, pe scena amenajată în Complexul de agrement Heidenfeld se va desfăşura un program artistic susţinut de interpreţi şi ansambluri ale Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc”, cărora li se vor alătura şi formaţiile participante la Festivalul Fanfarelor „Mihail Warga”.

Producătorii agricoli care doresc să participe la „Toamna Bistriţeană” pot depune solicitări în acest sens până la data de 25 septembrie 2013, la sediul Direcţiei de Administrare a Pieţelor din Piaţa Decebal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More