Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festivalul UNTOLD murdărit de lupta politică. Știre falsă ce anunță că USR vrea închiderea festivalului

0 838

Cei de la USR Cluj acuză faptul că partidul lor este din nou victima unei campanii de știri false. La mijloc se află și numele festivalului UNTOLD.

Cei de la USR Cluj au scris, la 7 august 2019, că partidul lor este din nou ținta unor manipulări și știri false. Aceștia au scris pe pagina lor de Facebook că mediul online este plin de o știre prin care se relatează că festivalul UNTOLD va fi închis o dată ce USR va ajunge în rol de conducere în Cluj-Napoca.

După fluturașii falși împărțiți în Cluj-Napoca acum câteva luni, mediul online a fost inundat de știrea că USR va închide Untold. În ambele cazuri este vorba de un furt de identitate, prin folosirea manipulativă și fără drept a siglei USR. Untold este un eveniment privat, iar atunci când organizatorii vor dori să îl mute trebuie să își asume această decizie, au scris cei de la USR Cluj-Napoca.

Foto: Facebook USR Cluj

Problemele orașului trebuie tratate cu responsabilitate și nu folosite pentru a crea o ruptură între cetățeni, care apoi să fie exploatată politic. Această știre falsă arată nivelul josnic la care sunt pregătiți competitorii noștri să ducă și următoarea campanie electorală, au mai adăugat aceștia.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More