Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Festivităţi de încheiere a anului şcolar în ultima zi de şcoală la Dej. Elevii au intrat în vacanţa de vară până pe 11 septembrie

0 174

Vineri, 16 iunie, a fost ultima zi de cursuri, elevii intrând în vacanţa de vară până pe data de 11 septembrie, când, conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, începe anul şcolar 2017-2018. Fiind ultima zi de şcoală, cele mai multe unităţi de învăţământ din municipiu au organizat festivități.

Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, vineri este ultima zi de şcoală, copiii intrând în vacanţa de vară.

Elevii de clasele a XII-a şi a VIII-a au terminat cursurile, mai devreme, pe 26 mai, respectiv, 9 iunie, ei terminând mai devreme pentru a se pregăti de examenul de bacalaureat şi de evaluarea naţională.

În ultima zi de şcoală, multe şcoli şi licee din Dej au organizat festivităţi de sfârşit de an, în cadrul cărora elevii au fost premiaţi pentru rezultatele şcolare deosebite pe care le-au avut pe parcursul anului, dar şi pentru participarea la activităţile extra-şcolare.

”Un nou an școlar s-a încheiat în școlile dejene. Am fost onorat să le fiu alături cadrelor didactice, elevilor și familiilor lor în momentele de sărbătoare, încărcate cu sentimente de bucurie și mulţumire, de încununare a tuturor eforturilor depuse pe parcursul anului. Și în acest an școlile dejene s-au remarcat prin rezultate frumoase la olimpiadele și concursurile școlare, reprezentând pentru noi un motiv de mândrie. Îi felicit pentru munca ce se află în spatele rezultatelor obținute, le urez o vacanță plăcută, binemeritată și să ne reîntâlnim în toamnă în fiecare instituție de învățământ, pe care o vom pregăti, astfel încât elevii noștri să își continue drumul pe tărâmul cunoașterii, în condiții optime pentru pregătire. Felicitări si vacanță plăcută!”, transmite primarul Costan Morar.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1516472281748867.1073742400.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More