Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Fetele au fost învingătoare la a treia ediție a Cupei ”Napoca-Junior” la pescuit – VIDEO

0 75

06.06.2015_poza  cupa napoca junior la pescuit 171

Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj și Primăria Cluj – Napoca, au organizat sâmbătă cea de-a treia ediție a Cupei ”Napoca-Junior” la pescuit staționar, desfășurat pe Lacul I Gheorgheni.

Au participat 45 de copii din 60 de concurenți înscriși, emoțiile fiind mari atât de partea copiilor cât și de partea părinților sau bunicilor care s-au întrecut în a face recomandări micuților concurenți.

După ședința tehnică, luarea la cunoștință de instructaj, tragerea la sorți a standului, fiecare copil și-a ocupat locul, așteptând semnalul de începere al concursului.

S-a auzit…FIR ÎNTINS!!! 2 ore s-a pescuit pe lac, iar la ora 12.00 s-a strigat stop competiție și s-a trecut la cântărirea peștelui prins ca și cantitate, pentru a putea face departajarea în clasamentul final.

Micuții concurenți au fost sărbătoriți de organizatori cu sucuri, înghețată, pungi cu produse și desigur pizza.

Ediția a III-a 2015 a Cupei „Napoca-Junior”la pescuit a fost un real succes. La finalul concursului, fetele s-au impus, reușind să câștige locul I la ambele grupe de vârstă (5-10 ani, 10-14 ani).

Fiecare copil a primit diplomă de participare la concurs.

La final, Andrei Pop, directorul Asociației Județene a Pescarilor Sportivi, alături de Mariana Barbu, ofițerul de relații publice al Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, au anunțat câștigătorii:

1. Grupa 5 – 10 ani:
– Locul I – Moldovan Maria – 580 grame;
– Locul II – Rusu Darius – 380 grame;
– Locul III – Corchis Bogdan – 250 grame.

2. Grupa 10 – 14 ani:
– Locul I – Rad Elena – 355 grame;
– Locul II – Kun Mark – 270 grame;
– Locul III – Suciu Bogdan – 225 grame.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More