Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fetiţa care s-a spânzurat accidental a decedat

1 46

spanzurat

Micuţa în vârstă de 12 ani care s-a spânzurat accidental cu o pătură, sâmbătă trecută, a decedat.

Vă reamintim, nefericitul eveniment a avut loc în zona Valea Ghinzii din Bistriţa. Minora a fost resuscitată zeci de minute, iar apoi a fost transportată la Spitalul Judeţean, la Terapie Intensivă. De acolo a fost trimisă la Spitalul de Copii din Cluj, unde a şi rămas internată. Din păcate, medicii de acolo nu au mai putut face nimic pentru a o salva, aceasta pierzând lupta cu viaţa.

Copila era elevă a Școlii Generale Avram Iancu din Bistrița.

Tragedia familiei din Bistrița a redat însă speranța de viață pentru alți trei copii. Asta pentru că părinții fetiței decedate au fost de acord ca să-i fie prelevate organele pentru transplant. Două fetiţe de 12 şi 14 ani au primit rinichii, iar ficatul a fost transportat la Bucureşti şi a fost transplantat tot unui copil. Operaţiile de transplant de rinichi au fost făcute la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj.

Fetiţa de 14 ani, care este la al doilea transplant de rinichi, este din Ceanu Mare, judeţul Cluj, iar cealaltă fetiță, de 12 ani, este dintr-un sat din județul Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More