Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fie ploaie, fie vânt, la Dej se asfaltează în draci – VIDEO

0 70

Hărnicie din cale afară dovedită de muncitorii care efectuează lucrările de asfaltare a străzilor din centrul Dejului. Aceștia nu au fost opriți nici de ploaie în avântul lor de a finaliza cât mai repede lucrările.

Pe o ploaie sănătoasă, cu bulbuci, utilajele de asfaltare au lucrat în flux continuu marți seara, în Piața Bobâlna. Aburii ridicați din asfaltul proaspăt turnat, după contactul cu ploaia, au inundat centrul orașului, iar șoferii care au trecut prin zonă n-au putut decât să se amuze de hei-rup-ul de care au dat dovadă drumarii.

Unul dintre cititorii Someșeanul.ro ne-a trimis și câteva secvențe video filmate la marea acțiune de asfaltare pe ploaie, iar după ce am ajuns la fața locului am descoperit că muncitorii se opriseră din lucru, din cauza căderilor masive de ploaie.

După ce ploaia s-a oprit temporar, muncitorii s-au mai odihnit preț de o țigară, după care s-au reapucat de asfaltat pe a doua jumătate de stradă programată azi pentru a fi finalizată. Asta deși solul era bine îmbibat de apă, iar bălțile reflectau artistic aburii ridicați din asfaltul de pe cealaltă jumătate a străzii.

Primăria Dej desfășoară în această perioadă ample lucrări de modernizare și reabilitare în zona centrală a orașului, lucrările de pavare a trotuarelor și de asfaltare a străzilor din centru fiind programate să se încheie în două săptămâni. De aici, probabil, și graba cu care se lucrează, fie ploaie, fie furtună. Rămâne de văzut și cât vor rezista aceste lucrări, având în vedere că asfaltul a fost turnat direct în baltă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More