Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FIFA a decis ca meciul Romania – Ungaria sa se joace fara spectatori

0 51

Comisia de Disciplină a FIFA a decis să sancţioneze federaţia ungară, după manifestările de rasism şi antisemitism de la meciul amical cu Israel din august 2012, astfel că partida Ungaria-România, din preliminariile CM-2014, programată în martie, se va juca fără spectatori.

Meciul Ungaria – România este programat la 22 martie. „Federatia din Ungaria si cea din Bulgaria au fost avertizate în privinţa comportamentului pe viitor, iar dacă astfel de incidente vor mai avea loc, Comisia de Disciplină a FIFA nu va avea altă soluţie decât să impună sancţiuni mai dure, putând merge până la pierderea unui meci, retragerea de puncte sau descalificarea dintr-o competiţie”, a notat FIFA pe site-ul oficial.

Federatia din Ungaria va face recurs la decizia Comisiei de Disciplina a FIFA. „Este o decizie severă şi injustă ca echipa naţională să fie sancţionată în meciul crucial pentru cel mai important turneu internaţional din cauza unui incident produs la o partidă amicală”, se arată într-un comunicat dat publicităţii pe site-ul federaţiei de la Budapesta, în care se anunţă că se va face apel la această decizie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More