Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fiica scenografei de la Teatrul Maghiar din Cluj este dată dispărută. Ai văzut-o?

0 62

ruxandra brojboiu

O tânără în vârstă de 26 de ani, fiica scenografei de la Teatrul Maghiar de Stat Cluj (TMSC) este dată dispărută. Ruxandra Brojboiu a dispărut marți seara.

”Persoană dispărută! Ruxandra Brojboiu. Fată tânără în vârstă de 26 de ani. A plecat de acasă în noaptea de marți spre miercuri (20 spre 21 mai) la ora 1.40 de pe Str. Eremia Grigorescu, în zona Hotelului Napoca-Parcul Central.

Era însoțită de un câine de talie mică, rasa metis Tekel, cu blană cenușiu-maronie care e rănit la laba stângă din spate. Câinele răspunde la numele Pipette. Semnalmentele fetei dispărute: înălțime medie (1,63 m), constituție suplă, părul arămiu-roșcat până la umeri, ochi căprui, fața ovală, ten alb.

Era îmbrăcată cu o pereche de blugi negri prespălați, un pulover negru cu puncte mici albe, geacă albastră de piele, adidași de piele albi. Nu are asupra ei acte de identitate, telefon mobil sau bani”, au transmis reprezentanții TMSC într-un comunicat transmis presei.

Colegii scenografei de la Teatrul Maghiar din Cluj, dar și apropiații și familie, fac apeluri disperate la toți locuitorii să ofere informații sau indicii despre tânăra dispărută. Cei care pot ajuta la găsirea Ruxandrei pot oferi informații la numărul de telefon 0723.242.552, sau sunt rugați să sune imediat la 112.

ACTUALIZARE: Conform reprezentanților Teatrului Maghiar din Cluj, tânăra a fost găsită.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More