Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fiii Comunei Bonțida și Zilele Castelului Banffy

0 179

Fiii Comunei Bontida

Localitatea Bonțida de lângă Cluj se pregătește de o dublă sărbătoare. În 18 august este programată sărbătoarea ”Fiii Comunei Bonțida”, pentru ca în perioada 31 august – 1 septembrie să aibă loc Zilele Castelului Banffy.

Pentru prima sărbătoare, Fiii Comunei Bonțida, organizatorii au pregătit un program care cuprinde spectacole de muzică populară și de muzică ușoară, dar și evenimente artistice.

Deschiderea festivităților va avea loc duminică în curtea castelului Banffy, de la ora 15:00, după care pe scenă vor urca ansambluri și grupuri locale, iar de la ora 17:00 vor începe spectacolele de muzică și dans popular.

Cei prezenți vor avea parte și de muzică ușoară, prin spectacolul celor de la Pin-Up Girls, seara fiind încheiată de un foc de artificii.

Sărbătoarea la Bonțida continuă peste două săptămâni, cu Zilele Castelului Banffy, programate în perioada 31 august – 1 septembrie.

Din programul acestor manifestări nu lipsesc expozițiile, concertele de muzică clasică, atelierele meșteșugurilor tradiționale, târg de antichități sau activități pentru copii.

Bineînțeles, participanții vor avea parte și de proiecții de filme, un tur ghidat al castelului, demonstrații hipice și proiecție 3D cartată pe castel.

La cea de-a 12-a ediție a Zilelor Castelului Banffy, vor avea loc și concerte susținute printre alții de Monyo Project, The Mono Jacks, Partizan sau Byron.

zilele-castelului-banffy

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More