Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Fiii satului” sărbătoriți duminică la Sânmărghita

0 148

Satul Sânmărghita, comuna Mica, din județul Cluj se va afla duminică în zi de sărbătoare, fiind organizată o nouă ediție a sărbătorii ”Fiii satului”.

Programul manifestărilor este unul variat și începe de la ora 9 cu întâlnirea fiilor satului la biserică. De la ora 12 va fi organizat un moment festiv dedicat Fiilor satului la Școala veche, pentru ca de la ora 15, la Căminul Cultural din localitate să se desfășoare un program artistic cu invitați speciali.

Printre invitați se află Diana și Camelia Rodilă, Ioana Breda-Morar, Felix Gălan, Dan Casiu Moldovan, Mixandra Ariana Dan, dar și cursanți ai Școlii populare de artă Tudor Jarda: Iulia Mesaroș, Adelina Sigartău, Ovidiu Ciubăncan și Ansamblul de dansuri populare.

În cadrul manifestărilor se vor acorda diplome pentru activitate îndelungată în slujba comunității și pentru activități ce au dus la prosperitatea economică a localității pentru mici întreprinzători, meseriași și fermieri.

Am deosebita plăcere de a vă invita cu mare drag să participați duminică, 30 Octombrie 2016, la sărbătoarea „Fiii Satului”, care va avea loc în localitatea Sânmărghita. Sunt momente deosebite, de suflet, iar împreună să ne bucurăm de această sărbătoare și să fim mândri că suntem fii ai acestei comune. Vă aștept să veniți într-un număr cât mai mare și să participați la programul pe care l-am pregătit pentru această zi specială. Dragi fii ai satului, oriunde v-ați afla, veniți cu toții acasă, măcar pentru o zi, să împărtăşim împreună acest moment deosebit”, transmite primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More