Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Filialele Dej și Gherla ale PNL și-au ales noile conduceri – FOTO

0 337

Organizațiile Dej și Gherla ale Partidului Național Liberal au începând din această săptămână o echipă nouă de conducere.

Vineri, la Dej și Gherla s-au organizat adunări generale de alegeri în cadrul celor două organizații locale, fiind alese noi echipe de conducere.

Astfel, la Dej, Aurelian Mureșan a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al PNL Dej acesta fiind votat în unanimitate. Nici la Gherla Iuliu Sămărtean nu a avut adversar pentru funcția de președinte al biroului local, alături de cei doi președinți fiind aleși și vicepreședinții organizațiilor locale ale PNL.

La organizațiile de tineret au fost votați Daniel Filip, președinte al TNL Dej, și Paul Măhălean, președinte al TNL Gherla.

Alături de cei doi președinți proaspăt aleși, de vicepreședinții celor două organizații și de ceilalți membri ai PNL din cele două municipii, prezenți în număr mare la adunările generale de alegeri s-au aflat și europarlamentarul Daniel Buda, senatorul Marius Nicoară, vicepreședintele CJ Cluj Marius Mînzat.

”Felicit birourile care astăzi și-au încheiat mandatele și le mulțumesc pentru toată munca și eforturile depuse în activitatea politică de peste 2 ani de când facem parte împreună din marea familie național-liberală. Totodată, îi felicit pe cei doi președinți, pe domnul Aurelian Mureșan, președinte al PNL Dej și pe domnul Iuliu Sămărtean, președinte al PNL Gherla precum și birourile nou alese și le urez mult succes în următorul mandat. Sunt convins că prin munca și efortul tuturor membrilor, vom reuși ca la alegerile locale viitoare să impunem două echipe de candidați care să câștige primăriile aflate acum sub conducerea PSD.

Atât Gherla cât și Dejul trebuie să devină municipii de dreapta pentru că PNL are resursa necesară și calitate umană ridicată care să se pună în slujba cetățenilor și să contribuie la creșterea nivelului de trai al comunităților.

Nu în ultimul rând, doresc să le mulțumesc colegilor mei, domnului Marius Mânzat, vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, domnului Dan Gavrea și domnului Iuliu Sămărtean, consilieri județeni ai PNL Cluj și reprezentanți ai zonelor Dej și Gherla, pentru modul în care se luptă pentru ca interesul cetățenilor de aici să fie reprezentat în forul județean dar și în cadrul partidului”, a transmis europarlamentarul Daniel Buda.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More