Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Final de săptămână aglomerat pentru pompierii maramureșeni. Patru incendii lichidate

0 109

Finalul săptămânii ce tocmai s-a încheiat a fost unul solicitant pentru pompierii ISU Maramureș. În intervalul 17.11-19.11.2017, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a patru incendii.

Potrivit unui comunicat al ISU Maramureș, vineri, 17.11., pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Coruia, unde un incendiu a izbucnit în bucătăria unei case. Focul a distrus o ușă de termopan, un geam, mobilier divers și materiale textile.

Tot vineri, militarii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați pe strada Grănicerilor, unde în bucătăria unui apartament a izbucnit un incendiu. În urma incendiului au ars un covor, materiale plastice din componența hotei și mâncarea dintr-o cratiță.

Sâmbătă, 18.11., a fost semnalat un incendiu pe strada Horea din municipiul Baia Mare, la o garsonieră dezafectată. Focul a mistuit circa 500 kg de deșeuri din lemn, materiale textile și plastice. Puțin mai târziu, tot sâmbătă, pompierii băimăreni au fost chemați pe strada Iazului din Baia Mare pentru a lichida un incendiu izbucnit la niște cauciucuri. Flăcările au distrus circa 70 kg de deșeuri din cauciuc.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit în cazul a 45 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 8 cazuri, Sighet 6, Fărcașa 12, Cavnic 2, Bogdan Vodă, 5, Vișeu de Sus 6, Borșa 1 și Târgu Lăpuș 5 cazuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More