Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Final de tur cu o înfrângere zdrobitoare pentru FC Unirea Dej

0 41

După o serie de opt meciuri în care nu a cunoscut gustul amar al eșecului, FC Unirea Dej a încheiat turul campionatului Ligii a III-a cu o înfrângere dureroasă în deplasare cu CS Oșorhei, dejenii încasând patru goluri fără să marcheze niciunul.

Într-o atmosferă neprielnică pentru practicarea sportului rege, Unirea Dej n-a reușit să se adapteze la condițiile meteo și vântul puternic, astfel că începutul de meci a fost unul dezastruos.

CS Oșorhei a marcat de trei ori după un debut fulminant de meci, în care elevii lui Gică Barbu au rămas parcă împietriți pe terenul de fotbal, fără să reușească să iasă din propria jumătate. Al patrulea gol al meciului a venit pe finalul primei reprize, astfel că gazdele au intrat cu 4-0 avantaj la pauză, scor care s-a păstrat până la finalul meciului.

Chiar dacă în a doua repriză dejenii au reușit să lege mai bine jocul și chiar și-au creat câteva faze periculoase la poarta adversă, tabela a rămas nemodificată, astfel că Unirea încasează una dintre cele mai zdrobitoare înfrângeri ale sezonului.

Pentru Unirea Dej au jucat: Szekely, Podină, Kovacs, Bota, Plăian, Al. Blaj, Giurgean, Fl. Blaj, Iovu, Paul Bogdan, Bălțoi. Au mai intrat: Papp, Vaida, Obreja, Sabo.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More