Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FINALA. Vezi cine a câștigat trofeul ”Dejenii au talent” FOTO/VIDEO

0 107

finala Dejenii au talent

Concursul ”Dejenii au talent” și-a desemnat în această după-amiază câștigătorii. Marele trofeu a ajuns la Sonia Stelea și Denis Matroș (dans modern).

Centrul Cultural Arta a găzduit astăzi finala show-ului ”Dejenii au talent”, finală la care au participat 9 concurenți. Gheața a fost spartă de Sonia Stelea și Denis Matroș. Grație, eleganță, vestimentație deosebită și carismă – sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a-i descrie pe cei doi dansatori. Aceștia s-au mișcat pe ritmuri de rumba, samba, jive și passo-doble și au încântat publicul prezent la Arta.

Mădălina Gabriela Cupșa cu a ei melodie pentru ”Iuăn” a dat senzația că fiecare aparație pe scenă o face să fie tot mai bună și tot mai sigură pe ea. De apreciat expresivitatea ei.

Îmbrăcat la patru ace, Marcus Mureșan a fost ”HAPPY” timp de aproape 4 minute, iar simpaticul cântăreț le-a adus pe tinerele domnișoare în extaz. A urmat apoi Mihai Mureșan cu al său beatbox. Acesta a avut o intrare spectaculoasă, dintre spectatori, și a arătat că poate mult mai mult decât în semifinală.

Cea mai susținută concurentă, Nicoleta Păcurăriu a venit îmbrăcată super-cool și a avut o atitudine fresh. ”Barbie de Gherla” a fost încurajată de numeroși spectatori și a uimit prin voce și atitudine.

Patricia Muncelean și Sorina Moldovan (”Duo Energy”) au revenit pe scenă cu o costumație nouă, dar fetele au cam uitat coregrafia și nu s-au prea sincronizat. Cu toate acestea, fetele au avut extrem de multă energie și s-a văzut pasiunea lor pentru ceea ce fac.

Din păcate pentru el, Mihai Mânzat a fost nevoit să cânte aceeași piesă ca în semifinale. Se pare că acesta trebuia să fie acompaniat, dar ”ajutoarele” sale nu au putut fi prezente. Cântărețul a fost în largul său și s-a simțit bine pe scenă.

Taraful Rezedo a fost din nou la înălțime (ca și în semifinală), cei trei membri având o interpretare senzațională. Trupa Marado a tras cortina finalei ”Dejenii au talent” cu ”Emoții”, 3SE (un mare plus pentru clape!).

Până juriul (format din Mariana Reman, Olimpiu Șipoș și Ștefan Lako) a deliberat, ”Adele de Dej”- Deona Roman a încântat audiența și a smuls ropote de aplauze. De asemenea, pe scenă a urcat și dejeanul Raoul Șipoș (cunoscut de la ”Românii au talent”).

După aproximativ 15 minute de deliberare, cei trei jurați au venit cu decizia. Someșeanul.ro vă prezintă mai jos clasamentul final:

Mențiune 4: Mihai Mânzat

Mențiune 3: Patricia Muncelean și Sonia Moldovan

Mențiune 2: Mihai Mureșan

Mențiune 1: Marcus Mureșan (toate cele patru mențiuni – două weekend-uri la Parcul Balnear Toroc)

Premiul 3: Mădălina Cupșa (a primit un mega-tort oferit de o cofetărie din Dej)

Premiul 2: Nicoleta Păcurăriu (un voucher în valoare de 300 de lei de la un magazin din Dej)

Premiul 1 (popularitate): Taraful Rezedo (au primit 500 de lei de la viceprimarul Aurelian Mureșan)

Premiul de Originalitate: Trupa Marado (au primit 500 de lei de la primarul Morar Costan)

Trofeul ”Dejenii au talent”: Sonia Stela și Denis Matroș (700 de lei de la deputatul Cornel Itu)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More