Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Finalele Campionatului Mondial de Fotbal se văd pe terasele Escape din Dej și Gherla

0 348

Iubitorii sportului rege sunt așteptați sâmbătă și duminică seara pe terasele restaurantelor Escape din Dej și Gherla, unde pot urmări alături de alți microbiști ultimele două partide ale Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

Atât la terasa Restaurant Escape Garden din Dej, cât și la Escape Bowling Restaurant Club din Gherla vor fi transmise, pe televizoarele de pe terase sau în interior, cele două finale de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Microbiștii care vor alege să urmărească meciurile alături de prieteni și alți împătimiți ai sportului  rege vor avea parte de o atmosferă specifică, iar setea de fotbal poate fi stinsă doar cu berile servite la localurile respective.

Reprezentativele Belgiei şi Angliei se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, la Sankt Petersburg, în meciul pentru locul 3 la Cupa Mondială din Rusia.

Este a doua întâlnire între Belgia şi Anglia la competiţia din Rusia, după ce ele au făcut parte din grupa G, când belgienii s-au impus, scor 1-0.

Belgia, care a câştigat grupa G, a mai învins Panama, scor 3-0, şi Tunisia, scor 5-2.

Anglia a trecut de în grupă de Tunisia, scor 2-1, şi Panama, scor 6-1.

În optimi, Belgia a învins Japonia, scor 3-2, iar Anglia a trecut de Columbia, la loviturile de departajare, scor 4-3.

Belgia s-a impus în sferturi în faţa Braziliei, scor 2-1, iar Anglia a învins Suedia, scor 2-0.

În semifinale, Belgia a fost învinsă de Franţa, scor 1-0, iar Anglia a pierdut după prelungiri cu naţionala Croaţiei scor 1-2.

Belgia a mai jucat pentru locul 3 la CM din 1986, când a fost învinsă de Franţa.

Anglia a fost campioană mondială în 1966 şi a mai evoluat în meciul pentru locul 3 în 1990, când a fost învinsă de Italia, scor 2-1.

Duminică seara, de la ora 18, este programată marea finală, între Franța și Croația.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More