Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Finalmente! După mulţi ani, Gherla dispune de un ştrand

1 230

laguna blue

După veri caniculare în care gherlenii mergeau să se răcorească la ştrandurile din Dej, Cluj-Napoca sau Târgu Mureş minunea s-a produs: vineri va fi inaugurat ştrandul din Parcul Mare.

După ce actuala puterea a pus piciorul în prag şi a reziliat contractul chiriaşului care plătea „exorbitanta” suma de 100 şi ceva de dolari pe an, noul investitor s-a pus pe treabă. Bazinul a fost refăcut după standardele europene, au fost reamenajate terasa şi terenurile de volei şi, respectiv, tenis cu piciorul.

Legat de deschidere nu o să vorbesc pentru că programul este complex şi nu cuprinde nimic. După părerea mea, un recital de muzică populară nu îşi are locul la un astfel de eveniment. Probabil organizatorii doresc să atragă la ştrand gherleni de toate vârstele. Dar nu asta contează.

Ideea principală se rezumă la faptul că se poate! Probabil mulţi locuitori ai oraşului s-au resemnat că nu va mai exista în Gherla un bazin, unde să te poţi refugia când canicula te copleşeşte. După părerea mea, este cea mai mare realizare a USL-ului de când e la putere în Gherla; au deschis drumul unui investitor capabil financiar. Jocurile de culise nu ne interesează. Ca cetăţeni ne interesează serviciile oferite.

Cu o chirie de 620 de dolari/lună şi o investiţie serioasă în ruinele din Parcul Mare, Laguna Blue Gherla mai are nevoie doar de vreme caldă începând cu 7 iunie. Rămâne de văzut dacă investitorul va oferi şi servicii de calitate, dacă apa va fi în permanenţă curată, iar gazonul şi nisipul lipsit de mucuri de ţigară şi coji de seminţe. Bineînţeles, a doua parte depinde de noi, însă mereu se va face mizerie din „neatenţie”.

În ziua deschiderii intrarea va fi liberă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More