Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Firea din nou la gâtul lui Dragnea. Violenţele din 10 august ordonate de liderul PSD

0 219

Luptele interne din PSD par din ce în ce mai intense. Gabriela Firea, primarul Capitalei, este unul din cei mai vehemenţi critici ai lui Liviu Dragnea. Aceasta a declarat că intervenţiile violente din 10 august au fost ordonate de chiar liderul Partidului Social Democrat.

Luptele interne din PSD sunt din ce în ce mai acerbe şi arată o frământare care frizează tragi-comicul. Astfel la atac iese din nou Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, care a declarat la RTV că președintele PSD, împreună cu membri de partid foarte apropiați, au pus la cale intervenţia violentă a jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul din 10 august.

Motivul acestei declaraţii este, într-un mod voalat, o încercare a Gabrielei Firea de a ieşi basma curată din toată povestea mitingului din 10 august căci , spune ea, toate evenimentele au ca scop final să-i facă rău ei (nu că ar conta răul făcut celor aflaţi în Piaţa Victoriei în fatidica dată de 10 august – n.n).

Vocile enervate din PSD nu s-au lăsat aşteptate deoarece Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, a reacţionat imediat şi a afirmat că Gabriela Firea lansează atacuri de o violenţă extremă şi aduce grave prejudicii partidului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.