Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Firea din nou la gâtul lui Dragnea. Violenţele din 10 august ordonate de liderul PSD

0 247

Luptele interne din PSD par din ce în ce mai intense. Gabriela Firea, primarul Capitalei, este unul din cei mai vehemenţi critici ai lui Liviu Dragnea. Aceasta a declarat că intervenţiile violente din 10 august au fost ordonate de chiar liderul Partidului Social Democrat.

Luptele interne din PSD sunt din ce în ce mai acerbe şi arată o frământare care frizează tragi-comicul. Astfel la atac iese din nou Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, care a declarat la RTV că președintele PSD, împreună cu membri de partid foarte apropiați, au pus la cale intervenţia violentă a jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul din 10 august.

Motivul acestei declaraţii este, într-un mod voalat, o încercare a Gabrielei Firea de a ieşi basma curată din toată povestea mitingului din 10 august căci , spune ea, toate evenimentele au ca scop final să-i facă rău ei (nu că ar conta răul făcut celor aflaţi în Piaţa Victoriei în fatidica dată de 10 august – n.n).

Vocile enervate din PSD nu s-au lăsat aşteptate deoarece Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, a reacţionat imediat şi a afirmat că Gabriela Firea lansează atacuri de o violenţă extremă şi aduce grave prejudicii partidului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More