Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Flăcări uriașe, în miez de noapte, la o fermă din Cluj

0 4.592

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută la o fermă din județul Cluj, între localitățile Bonțida și Răscruci. Flăcările s-au văzut de la mare depărtare, chiar din parcul industrial din Jucu.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3 dimineața, la fața locului intervenind mai multe echipaje de pompieri.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj, incendiul se manifesta cu flacără la o șiră de baloți de paie.

”Au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii, de la Cluj-Napoca și Dej. De asemenea Intervenția a fost sprijinită de SVSU Bonțida cu o autocisternă pentru transportul apei și un utilaj”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Timp de mai multe ore sau luptat pompierii cu flăcările, în cursul dimineții fiind păstrată la fața locului o autospecială de stingere a incendiilor, pentru supravegherea situației.

”Au fost distruse de flăcări aproximativ 900 de baloturi de fân și au fost salvate circa 600. Nu au fost persoane rănite ca urmare a evenimentului și flăcările nu s-au extins la alte obiective sau materiale combustibile”, spune Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Potrivit autorităților responsabile, cauza izbucnirii incendiului este în curs de verificare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More