Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Flăcările gata să înghită acoperișul unei case

0 187

Pompierii s-au luptat aproape trei ore pentru a lichida unu incendiu ce amenința să consume acoperișul unei case din Cluj-Napoca.

În cursul nopții trecute pompierii s-au luptat aproape trei ore pentru a lichida un incendiu ce aproape a înghițit acoperișul unei case situată pe strada Pometului din municipiul Cluj-Napoca.

Alerta a fost dată în jurul orei 02:00, iar la fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale pentru stins incendii. Pompierii au găsit oparte din acoperișul clădirii în flăcări, însă acoperișul unei anexe a imobilului era complet prins în incendiu.

Pompierii au evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, însă acoperișul anexei a fost complet distrus.

Au fost distruse astfel acoperișul anexei, cu o suprafață de aproximativ 30mp și o parte din acoperișul casei, tot în jur de aproximativ 30mp. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la hornul de evacuare a fumului neizolat corespunzător față de materiale combustibile, a declarat reprezentantul ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More