Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FLAGRANT – Un polițist din Năsăud a refuzat o mită de 2.000 de lei

0 43

mita-politist-655x360

Un agent de la poliția rutieră din Năsăud a refuzat să primească 2.000 de lei mită de la un șofer care a încălcat regulile de circulație. Polițistul a depus denunța, iar oamenii legii au organizat un flagrant.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Bistrița-Năsăud, în baza denunțului depus la S.J.A. Bistrița-Năsăud de către un agent de poliție rutieră din cadrul Poliției Orașului Năsăud, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, l-au surprins în flagrant pe I.P.V. în timp ce remitea agentului suma de 2.000 lei, cu titlu de mită.

Banii erau oferiți pentru ca polițistul să nu-i întocmească dosar penal ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, să nu ia măsura sancționării contravenționale pentru depășirea vitezei legale peste limita admisă în localitate și să întocmească pe numele soției actele procedurale, se arată într-un comunicat de presă.

În cauză, procurorul competent a început urmărirea penală împotriva lui I.P.V pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită, prev. și ped. de art. 290 alin.1 și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. și ped. art. 335 alin.2 din C. pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin.1 C.pen., cercetările continuând cu suspectul în stare de libertate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More