Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Flash mob educațional în centrul municipiului Gherla – FOTO/VIDEO

0 96

 

flash mob gherla

In cadrul proiectului educational ,,Scoala si educatia -viitorul tinerilor”, lansat in luna martie de catre grupul de elevi voluntari ai clubului IMPACT ,,Big Happy Family” – Liceul Teoretic ,,Petru Maior” , a avut loc a doua activitate a acestui proiect, activitate de tip flash mob desfasurata in Parculetul Copiilor, joi 30 aprilie, incepand cu ora 13.

La acesta activitate au participat elevi de la liceul ,,Petru Maior” , clasele : IX D, XI D, XA, XI C , care au prezentat mesaje educationale si au realizat un moment de lectura spontana.

Au raspuns invitatiei de a participa la acesta activitate cadre didactice si elevi de la Scoala Generala Nr. 1 si Liceul Tehnologic .

Activitatea a fost posibila si s-a realizat cu sprijinul directiunii si cadrelor didactice de la Liceul ,,Petru Maior”, Primariei Municipiului Gherla, Politiei Gherla precum si a restaurantului Bistro Roma.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.925343567528411.1073741963.467241263338646&type=3&uploaded=27

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More