Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Flavius Koczi aduce a treia medalie de argint a României la Europenele de gimnastică

1 48

Salba de medalii câștigate de România prin Larisa Iordache la Campionatele Europene de gimnastică de la Moscova a fost îmbogățită duminică și în concursul masculin, prin medalia de argint câștigată de Flavius Koczi la sărituri.

Prima săritură, una cu dificultate 6.0 și cu trei șuruburi, executată destul de bine de Flavius, care a avut un mic pas la aterizare a fost notată cu 15.158.

Și a doua săritură a gimnastului român a fost una cu nota de pornire mare, Flavius Koczi având ceva probleme la aterizare după ce la prima săritură a suferit o contractură musculară și a ieșit șchiopătând de pe podiumul de concurs. A primit 14.616, deși nota de plecare i-a fost scăzută de la 6.00 la 5.60

14.887 a fost media sportivului din România care s-a clasat astfel pe poziția a doua, aducând a treia medalie de argint pentru țara noastră la Campionatele Europene de gimnastică de la Moscova.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More