Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Florești, cea mai mare comună din țară, va avea zonă de picnic

0 71

Floresti-Cluj

Cei peste 30.000 de locuitori ai comunei clujene Florești, cea mai mare comună din România, vor avea parte de o zonă de picnic pe o suprafață de 10 hectare.

De zona de picnic din Florești se vor putea bucura și locuitorii Clujului. Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a identificat un teren domeniu public pretabil pentru amenajarea unei zone de picnic. Terenul, în suprafață de aproximativ 10 hectare, nu este pretabil pentru realizarea vreunei construcții edilitare, așa că destinația de Zona de Picnic este una viabilă.

‘Avem peste 30 de mii de locuitori, majoritatea populației fiind în Zona de Sud a comunei. Terenul respectiv este tocmai în această zonă. În prezent el este un teren viran. Floreștenii merită un loc de destindere, de petrecere a timpului liber în week-end-uri și nu numai. Vom aloca bani de la buget pentru amenajarea acestei zone, realizarea de alei, dotarea cu bănci și foișoare, precum și cu mobilier specific zonelor de picnic. Am investit în sănătatea, confortul, siguranța și educația floreștenilor — prin investiții precum școala, grădinița, stația SVSU, drumul de legătură, stațiile de pompare, iluminat public — iar acum a venit timpul să ne ocupăm și de destinderea lor, de timpul liber al floreștenilor’, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More